Droga Alkooli

Posted on

Kush jane llojet e drogave. Konsumi i alkoolit është identifikuar si një faktor rreziku për sëmundje kronike të rëndësishëm dhe të pasojave.

Pin On Fdf

Si te parandalojme marrjen e droges.

Droga alkooli. Droga dhe shendeti egesta trashani. Alkooli shkakton gjithashtu dehje atëherë sistemi nervor qendror nuk arrin të kontrollojë veprimet e vullnetshme apo të pavullnetshme të personit në fjalë. çfare demesh shkakton ne organizmin e njeriut.

What to upload to slideshare slideshare. Be a great product leader amplify oct 2019. Njerëz të punësuar apo jo të vjetër ose të rinj mbushin lokalet ndërkohë që.

Kështu që përdoruesit kronikë të alkoolit me kohë e çojnë vetveten. Kjo vlen edhe për sasi të vogla. Le t i themi stop droges alkolit duhanit.

Duhani duhani është bërë pjesëtar pothuajse i përhershëm dhe i pranishëm një shok i keq i bezdisshëm por mbi të gjitha i rrezikshëm. Kush mban drogë e konsumon apo e shet e bënë veten të dënohet. Enjoy the videos and music you love upload original content and share it all with friends family and the world on youtube.

Alkooli duhani droga. Në qoftë se do të bëjmë një listë të dëmeve që shkaktohen. Këto vende kanë miratuar disa ligje ndërkombëtare në formën e konventave të organizatës së kombeve të bashkuara të cilat përcaktojnë se cilat droga duhen vendosur nën kontroll.

Shitja e drogës. Jo rrallë ndodh me ata që shkojnë në punë ta fillojnë ditën me kafe cigare dhe një teke apo dopio pijesh alkoolike. Drogat e paligjshme janë droga të cilat nuk jane aprovuar akoma per perdorim mjekesor si barnat apo perdorim per argetim si alkoli.

Creating a company customers love hubspot. Projekt tema hekuri romina balla. Mbajtja shitja apo konsumimi ilegal i drogës është i dënueshëm.

është vërtetuar se për çdo 1 litër alkool të konsumuar vdesin 1 000 2 000 qeliza të trurit. Përveç duhanit një ves tjetër i dëmshëm është edhe alkooli. Edhe ky ves është shkaktar i një vargu të gjerë sëmundjesh duke filluar që nga aparati tretës mëlçia pankreasi e deri në dëmtime të pakthyeshme të sistemit nervor qendror.

Duhani alkooli dhe droga dhe dëmet që ata shkaktojnë në organizëm. Por dëmi më i madh vjen nga përdorimi afatgjatë. Duhani droga dhe alkooli stop alkooli përdorimi i dëmshëm i alkoolit dhe pasojat që lë ai në shëndet janë problemet madhore të shëndetit publik sot në nivel botëror.

Duhani duhani gjatë djegjes çliron 4 mijë lëndë që nga nikotina dhe monoksidi i karbonit dhe deri te katranet substancat me përbërje benzopireni kobalti radioaktiv që janë ndër shkaktarët e kancerit të mushkrive. Të gjitha drogat të cilat trajtohen në këtë broshurë janë të. Kancelari aurora durres 2.

Cilat substanca janë ilegale është e rregulluar me ligjin për mjete narkotike betäubungsmittelgesetz. Për shitje të alkoolit dhe duhanit është mosha e caktuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *